BO- OG MILJØTILBUD

[miljøbasen]


Miljøbasen

[Fra Kantina]I den tidligere internatbygningen, finner du miljøbasen. Miljøbasen fungerer som et treffsted både i skoletiden og i fritiden. Her finner du bl.a. kantine, internettkafe, biljardbord, bordtennisbord og digital tv.

Miljøbasen har som mål å skape trivsel rundt elevene. Her gis det tilbud om oppfølging til hybelelever, og du kan delta i forskjellige fritidsaktiviteter som arrangeres på kveldstid. Trening er fast aktivitet 2 ganger i uka. I tillegg arrangeres det turer flere ganger i året.

Juleballet har blitt en tradisjon, og et av skoleårets høydepunkter.

Basen er også et tilbud for ungdom som ikke er elever ved skolen, men som ønsker et tegnspråklig miljø. Her kan du se flere bilder fra miljøbasen


"Villaen" - hybler på skolens område

[Bilde av

Skolen disponerer i alt ca. 20 internatplasser med ulik grad av sosialpedagogisk oppfølging. Elever og ansatte bruker tegnspråk.

Villaen er det minste internatet med plass til 4 elever. Dette internatet ligger på skolens område, så dersom du ønsker kort skolevei, er dette stedet!

For deg som er idrettsinteressert, har vi en idrettshall med svømmebasseng og en kunstfrossen skøytebane like i nærheten.


Hybeltreningshus

[Bilde av hybeltreningshus] På skolens område finner du også et hybeltreningshus. Her får elevene hybeltrening med sosialpedagogsik oppfølging.


Tilbake til hovedsiden