BJØRKÅSEN HAR FÅTT BIBLIOTEK

Bøker skaper god atmosfære - det later det til at også elvene ved Bjørkåsen erfarer. På elevenes oppfordring, blir det nye biblioteket stadig oftere tatt i bruk som undervisningsrom.

Det nye biblioteket, tidligere klasserom, sto ferdig innredet nå i høst, og er blitt en av skolens mest stemningsfulle og "ettertraktede arbeidsplasser". Bokhyllene opptar selvsagt det meste av veggplassen - men tavla fikk bli hengende, og den er flittig i bruk, for elevene vil gjerne at undervisningen flyttes til biblioteket. Det store bordet midt i rommet gjør biblioteket til et utmerket sted for gruppe- og prosjektarbeid, og et par lenestoler burde stimulere leselysten! Foruten alle bøkene som selvskreven kunnskapskilde, er biblioteket utstyrt med fem nye pc-er med tilgang til Internett.

Vi vet at hørselshemmede leser mindre enn hørende, og håper at bibliotektilbudet vårt skal bidra til økt leselyst blant elevene.

Elever på studieretning for medier og kommunikasjon er nå i ferd med å lage en reportasje om det nye biblioteket. Denne vil bli lagt ut på skolens hjemmesider.

Tilbake til forrige side