Endelig viste graviditetstesten min positiv

Jeg har ønsket å være mor siden jeg var 20 år gammel, men til tross for alle forsøkene viste ingen graviditetstest positivt. Dette gikk over flere år til året jeg fylte 36 år. Det var en tidlig februardag at jeg etter en lidenskapelig uke med min (daværende) kjæreste (nå mann) på Mallorca, tok testen jeg hadde gjort flere ganger før.

 

Selvfølgelig var jeg overlykkelig, endelig vil jeg oppleve den samme gleden som alle andre kvinner både yngre og eldre enn meg allerede har opplevd. Jeg var faktisk så glad at jeg begynte å gråte av lykke. Det første jeg gjorde etter å ha innsett hva som lå foran meg, var å ringe kjæresten min og fortelle dem de gode nyhetene med en gang. Han var tydeligvis overlykkelig og ønsket å gå rundt på jobb og fortelle ham at han skulle bli pappa. Imidlertid ba jeg ham om å vente med å fortelle meg noe, da jeg ønsket å snakke med gynekologen min for å virkelig bekrefte at jeg var gravid.

 

Hos gynekologen min kunne de bestemme at jeg var gravid, både jeg og kjæresten min som var på besøk igjen ble overlykkelige og umiddelbart etter besøket uttalte vi at vi ventet vårt første barn.

 

Hele svangerskapet gikk overraskende bra og smertefritt. Når alt kommer til alt har du hørt om rene helvetes graviditeter som ligner en skrekkfilm.

Etter ni måneder, på en kald novemberdag, ble vårt første barn, Alexander, ønsket velkommen til verden. Selve leveransen varte i 6 timer, ganske kort tid ifølge sykepleierne der. Selvfølgelig var det smertefullt og jeg skrek flere ganger og klemte på kjærestens hånd, men all smerten var verdt det. Jeg kunne endelig kalle meg mor.