Innred med ergonomisk kontorstol

Når du skal dekorere et kontor, må du tenke på noen ting. Blant annet hvilke møbler som skal inngå i interiøret.

Det første møbelet skal være et stort og solid skrivebord. Pulten skal helst kunne både heve og senke. Da kan du variere om du vil stå eller sitte.

Etter pulten er det setene som skal diskuteres. Her bør du velge en ergonomisk kontorstol som gir kroppen støtte der den er nødvendig. På den måten kan en hard dags arbeid føles litt bedre. Stolene i konferanserommene skal også være ergonomiske. Da blir møtene lettere, både for ditt eget selskap, og for andre.

I konferanserommene skal bordet være stort nok til at alle stoler kan fylles og alle får plass rundt bordet.

Når det gjelder belysning i de forskjellige rommene, bør det være en belysning som ikke er vanskelig for øynene. Ideelt sett bør vanlige lamper brukes, definitivt ikke spotlight, da lyset fra disse er altfor sterkt.

Siden de fleste selskaper fremdeles bruker mye papir, kan det være lurt å også kjøpe arkivskap. Typen arkivskap du velger, bør være basert på hvor mye papir du vet du vil fylle skapene med. Noen selskaper bruker mer papir enn andre.

Papirkurver er nødvendige for alles komfort. Enten har dere hver en papirkurv, eller så har dere noen å dele. Det viktigste er at de er tilgjengelige for alle. Her er det bra å velge papirkurver som tåler mye. Hvis alle får sine egne, kan forskjellige farger være fine.

Ekstra tilbehør som det kan være bra å kjøpe:

Vifter til sommervarmen. Om sommeren kan det være både varmt og tett på kontoret, da er det nødvendig at det er nok luft i rommene. En vifte eller to er den beste måten å sirkulere kald luft rundt i rommene.

Med disse møblene kan ethvert kontor bli det beste.